Log in met uw gebruikersnaam op de website www.tradeplace.com

klik vervolgens op uw naam om toegang te krijgen tot uw profiel:

Klik in het volgende scherm op "ONLINE PORTAL"

Vink in het volgende scherm de vakjes aan die overeenkomen met de gewenste merken en het klantnummer als u deze heeft:

Klik vervolgens op "BEVESTIGEN"

Er wordt een e-mail verzonden naar de beheerder van elk toegevoegd merk.

Als uw gegevens en informatie juist zijn, valideert de beheerder uw verzoek en heeft u via Tradeplace toegang tot het portaal van het merk.

Zodra uw toegang is gevalideerd, ontvangt u een e-mail op het e-mailadres dat u hebt opgegeven op het moment van registratie.

Let op: het activeren van uw profiel kan enkele dagen duren.