Vanaf uw profiel is het mogelijk om de favorieten te beheren door te klikken op de keuze "Favorieten beheren"

De beschikbare merken worden aan de linkerkant weergegeven.

Om een merk aan favorieten toe te voegen, klikt u op het merk en vervolgens op de pijl.

Het merk wordt aan aan de rechterkant toegevoegd.

U kunt de merken naar wens rangschikken door ze met de pijl omhoog of omlaag te verplaatsen.

Om een merk te verwijderen, klikt u op het merk en vervolgens op de linkerpijl.

Het merk verschijnt in het linkerframe.

Als u het vakje "Activeer mijn favorieten als startpagina" aanvinkt, wordt de favorietenpagina de volgende keer dat u inlogt op Tradeplace weergegeven.