Vanaf de homepage van Tradeplace op https://myspace.tradeplace.com/Tradeplace/ klik op "Registreer nu":

Vink vervolgens het vakje "Bestaand klantnummer" aan.

Een veld "Tradeplace-klantnummer" verschijnt.

Voer het Tradeplace-accountnummer in waarvoor u een gebruiker wilt toevoegen en klik op "OK"

Hierna volgt hetzelfde proces als voor het maken van een account.

• Stap 1: De service kiezen

Kies vervolgens de gewenste service door het vakje aan te vinken, hier het online portaal, en klik vervolgens op "Verder"

• Stap 2: Bedrijfsgegevens

Controleer de bedrijfsinformatie en klik op "Verder"

• Stap 3: Gebruikersgegevens

Voer uw gebruikersinformatie in en klik op "Verder".

• Stap 4: Online portals kiezen

Vink de vakjes aan voor de merkportals waartoe u toegang wilt en voer, indien u deze heeft, de bijbehorende klantnummers in.

Klik op "Verder".

• Stap 5: Samenvatting

Dit scherm toont de eerder ingevoerde informatie voor verificatie en vraagt u om de voorwaarden te accepteren.

• Stap 6: Bevestiging