Log in op de website www.tradeplace.com

Ga naar ‘Mijn profiel

Klik op ‘Product Information Management Services

Op het volgende scherm klik op ‘Registreren’ en sluit de pagina.

U komt nu op de PIMS pagina, klik hier op de ‘Start PIMS’ knop.

Op de volgende pagina heeft u bovenaan een aantal opties, een daarvan is ‘Aanvraag voor activatie

Op deze pagina kunt u voor alle merken een aanvraag indienen, zodra de aanvraag is gedaan zal een admin van de fabrikant de gebruikersnaam vrijgeven en kunt u aan de slag met de PIMS service.

Er is een handleiding beschikbaar op de PIMS pagina mocht u nog vragen hebben over het opzetten van een profiel, etc.