Log in met uw gebruikersnaam op de website www.tradeplace.com

klik vervolgens op "MIJN PROFIEL"

Klik in het volgende scherm op "ONLINE PORTAL"

Vink in het volgende scherm de vakjes aan die overeenkomen met de gewenste merken en het klantnummer als u deze heeft:

Klik vervolgens op "BEVESTIGEN"

Er wordt een e-mail verzonden naar de beheerder van elk toegevoegd merk.

Als uw gegevens en informatie juist zijn, valideert de beheerder uw verzoek en heeft u via Tradeplace toegang tot het portaal van het merk.

Zodra uw toegang is gevalideerd, ontvangt u een e-mail op het e-mailadres dat u hebt opgegeven op het moment van registratie.

Let op: het activeren van uw profiel kan enkele dagen duren.